CV

Curriculum Vitae

 

– født 090965

Selvstændig IT og lydteknisk virksomhed siden 1989.

Leder, underviser, projekt/proces/kunde-konsulent.

Datanom, Teknisk tegner og Lydtekniker.

Ansat i stillinger socialpædagogisk arbejde siden 2007.

 

Datter Ronja født 1988.

Søn Noah født 2007.

 

Har boet i nord Norge i næsten 6 år fra 2012 til 2017.

Har har jeg arbejdet med Lydteknik, samtidig med at jeg har arbejdet som IT konsulent på Brønnøysund videregående skole og Grong kommune.

 

Min tilgang til opgaven er meget struktureret og med klar fokus på det ønskede resultat.

Jeg er ansvarsbevidst og ønsker at yde optimalt og det kan lade sig gøre fordi jeg kan prioritere opgaverne i samarbejde med kollegaer og ledelse.           

I kraft af min jordbundne og rolige personlighed kan jeg fungere i hektisk/kaotisk arbejdsmiljø.

Afsluttede aug. 07 en projektlederopgave for en international tele virksomhed Colt telecom med lokal kontor i Sydhavnen, København. Opgaven bestod i at strukturerer opbygning og udviklingssituationen omkring deres nye desktop helpdesk koncept.

HR- konsulent / IT projektmedarbejder

Ansat hos Job Vision, center for karriererådgivning siden 2003 og frem til 2006 ( da Job Vision blev solgt til Krifa og ca. 100 medarbejdere blev sagt op pga. manglende ledige )

Som IT projektmedarbejder har jeg varetaget IT opgaver for Job Vision:

• Alternativ rådgivning af ledere i IT problemstillinger og i forbindelse med IT investeringer.

• Varetaget en ”ikke etableret helpdesk funktion” i forhold til og i god dialog med mine kollegaer.

• Udviklet Styringsværktøj til brug for ca. 100 konsulenter til styring og afrapportering af Job Visions 10.000 kandidater over Microsoft terminalserver.

• Fungeret som LAR-ansvarlig, hvor opgaven var oprettelse af medarbejdercertifikater / digital signatur hos TDC, samt sikre tæt samarbejde med Arbejdsmarkedsstyrelsen og AF Regionerne i relation til Arbejdsmarkedsportalen.

•  I forbindelse med Job Visions ønske om overgang til et databasestyret system blev jeg udpeget som lT projektmedarbejder, hvor jeg i samarbejde med virksomheden EMINI var Job Visions projektstyrende, udfærdigede kravspecifikation og underviste virksomhedens brugere, superbrugere og ledere.

Som konsulent i Job Visions ledighedsafdeling, har jeg gennemført kontaktforløb og undervist ledige i jobsøgning. Metoderne har været coaching, vejledning og afklaring af kompetencer, mål og ressourcer.

Jeg har, afholdt kontaktsamtaler, aftalt job planer med ledige, herunder indgået aftaler med virksomheder og kursusudbydere.

Undervist ledige på jobsøgningsforløb, afholdt job klubber og temadage.

Varetaget administrative opgaver i forbindelse med forløbene, herunder indrapportering i Arbejdsmarkedsportalen, fakturering og registrering af fremmøde.

2 level service og support for Tele2

I 1 år ansat som kundekonsulent hos Transcom Danmark A/S. Telefonisk teknisk Service & Support af internetbrugere af privat og erhvervsmæssig art. Blev hurtigt accepteret som 2 level supporter.

 

Personen John Kronholm

Da mit liv har været præget af en nysgerrig og videbegærlig fremdrift med fokus på ”fænomenet”, kan jeg allerede nu se tilbage på et meget indholdsrigt liv og en ”bagage” med rig mulighed for at kunne ”hente” paralleller og genkende mønstre til fordel og grundlag for en stadig lyst til udfordringer og afklaring af forholdene omkring livets kompleksitet.

Jeg bliver af mine nærmeste udnævnt til at være ”fænomenalist”, umiddelbart trygheds skabende og en meget rolig og jordnær person

Jeg har en udpræget interesse for teknik og det lykkedes mig efter nogen tids studier af elektronikken at reparere mit første fjernsyn da jeg var 12 år.

Det har altid været muligt for mig vha. af mit positive livssyn at se hvordan visionen bliver til virkelighed og hvordan opgaven rent praktisk bringes til at fungere så det ventede mål og dermed resultat opnås.

Jeg er stærkt tilhænger af et aktivt liv og mener at det er denne aktivitet der skal give mig succeser, personlig udvikling og et langt liv.

Født i Vordingborg 1965 Bosat i København fra 1985 til 1997. Fra 1997 bosat i Vordingborg. Fra 2002 bosat på Lolland.

Efter afslutning af 10 klasse udvidet afgangseksamen har jeg, bortset fra div. Studier: HF Teknisk Tegner, Svagstrømsteknisk værkstedsskole og kursus i grafik & layout, beskæftiget mig løbende med live-lyd teknik, studieteknik i eget lydstudie, musikproduktion, undervisning, lydteknisk konsulentvirksomhed og computere. Færdiggørelsen af en videregående uddannelse som Datanom med speciale i systemteknik og drift er afsluttet juni 2001.

Grønland.

I 1993 var jeg så heldig at blive inviteret til Grønland af min daværende svigerfamilie og fik et ophold på lidt mere end en måned. Her hjalp jeg til i Svigermors flytteforretning og var på sæljagt flere gange. Det står stadig for mig som en af de største naturoplevelser jeg har haft.

Uddannelser:

DATANOM, med speciale i systemteknik og drift.

Fagene :

IT Basisfag, Database 1, Operativsystemer 1, Operativsystemer 2, Distribuerede systemer 1, Datakommunikation, Sikkerhed og systemadministration.

Speciale i Firewalls / Internetsikkerhed.

TEKNISK TEGNER

 

LYDTEKNIKER, Lyd teknik.

Jeg har samarbejdet med en del lyd-udlejningsfirmaer med opgaver som: livelyd for bands, livelyd for festivals, afvikling af firmafester, afvikling af koncerter for spillesteder og totalløsninger.

Dette har ikke alene bragt mig til alle stører byer i Danmark men også rundt i det meste af Europa.

Studieteknik og produktion.

Jeg har beskæftiget mig med studie-lyd teknik og produktion af demoer, Lp’er, Cd’er og filmmusik.

Både i eget studie og i andre studier i Danmark

Uddannet i det professionelle Medley/EMI lydstudiet igennem 2 år.

Lydteknisk konsulent

Jeg har været med til at rådgive og ombygge nogle studier i København, hvilket har resulteret i stort knowhow omkring lyddæmpning, akustik og håndværksmæssig erfaring.  

Beskæftigelse :

Egen Virksomhed siden 1989

Da jeg i 1989 startede egen forretning, fik jeg erfaring med, administration, regnskaber og PR.

Jeg har istandsat et baghus på Vesterbro i København og etableret mit eget lydstudie, 2 øvelokaler, opholdsrum, køkken, toilet, værksted og kontor.

Udnyttelse af tagetagen på en lejebolig jeg boede i og er nu i gang med et Gammelt bageri som skal istandsættes til adskillige lejligheder. Sammenfattet med nedenstående har det givet mig udpræget håndværksmæssig erfaring.

Jeg har endvidere beskæftiget mig med: Management – Rådgivning – Vejledning – Musikrådgivning – Administration – Regnskab – PR – Tournéproduktion - Produktion og salg af merchandise ( logo og billedtryk på tekstil )

MANAGEMENT

I forbindelse med mit arbejde inden for teknik har jeg flere gange involveret mig i at administrere div. gruppers anliggender. Dvs. aftaler, kontrakter, booking, regnskaber og intern koordinering.

Den største succes' i den retning var med gruppen Kashmir som jeg var med til at bygge op fra grunden i 1992 til 1994. Deres første udgivelse gav en gulvplade hvilket er sjældent for danske grupper. På det tidspunkt havde SONY fået øjnene op for dem og min kontrakt med gruppen blev så ophævet.

COMPUTERSERVICE i mere end 20 år

Jeg anskaffede computer til kontorhold ved start af virksomhed i 1989, og har fået et bredt kendskab til Pc’er. Fejlfinding med det formål at fastslå om div. fejl skyldes: software eller hardware. Samspilsproblemer mellem interne dele i computeren. Udskiftning af interne dele.

Råd og vejledning omkring indkøb af nye dele og kortlægning af muligheder i forhold til eksisterende anlæg og behov. 

Oprydning i data på Pc’er som har kørt i lang tid og derfor er fyldt med overflødige data. Opsætning af systemer fra grunden for kunder, som har købt nyt og gerne vil modtage maskinen til umiddelbar ibrugtagning uden kendskab til konefigurering.

Netværksopsætning, service og fejlfinding. Omfattende erfaring med Internet siden 1994.

UNDERVISNING

IT-undervisning Vordingborg Handelsskole & Handelsgymnasium 2500 timer i 1998/99, kursusafdelingen.

Egne kurser AOF aftenskole. Specialtilrettede kurser for private og erhverv. Merkur centret. Kursusafdelingen. 500 timer i 2002/03

Intern medarbejderundervisning og helpdesk funktion gennem 3 års ansættelse i Job Vision, center for karriererådgivning.

Praktisk studie og lyd teknik. Jeg har undervist i praktisk studie og lyd teknik i forbindelse med specifikke kurser og daghøjskolen på Rytmisk Aftenskole/Daghøjskole og i forbindelse med Københavns Ungdoms Radio & Tv også kaldet KURT.

Sideløbende beskæftigelse siden 1983

Sideløbende med de overordnede interesser har jeg beskæftiget mig med en del ting. Det har været i perioder med lavkonjunktur eller som sidebeskæftigelse.

Fabrik.

Som 17 årig arbejde jeg 4 måneder på en tråd varer fabrik i Næstved. Det var mit første kendskab til arbejdsmarkedet. Jeg fik 27,50 i timen før skat. Jeg tænkte at hvis jeg gav den en "skalle" så fik jeg nok lidt mere i løn. Men, jeg blev færdig med mine opgaver før fyraften og så brugte jeg resten af tiden på at gøre alle maskiner rene, rydde op på lageret og feje hele fabrikken. Selvfølgelig fik jeg lov til at sidde ved siden af Bossen til julefrokosten, han fyldte mig med snaps og ryg klap. Jeg måtte gå hjem den nat. Heldigvis blev jeg optaget som Teknisk tegner på Slagelse Tekniske skole.

Svagstrømsteknisk-værkstedsskole.

Da jeg flyttede til København for at gå på Svagstrømsteknisk-værkstedsskole varede det ikke mere end 4 måneder så var mit forhold til den lydtekniske branche i så god form at jeg var inde i varmen flere steder og kunne få betaling for mit arbejde.

Lydtekniker.

I forbindelse med lyd teknikken fik jeg et ferieafløser job på Falkonercentret som "gårdmand" officielt, og der var også mange opgaver under denne titel, f.eks. var det mit job at sørge for at der var lyspærer som virkede i alle fatninger på hele området inkl. hotellet. Men jeg fik også adgang til at arbejde i forbindelse med arrangementer om aftenen i de store sale.

Maskinarbejder.

I en vinterperiode arbejdede jeg for SAS i lufthavnen. Jeg passede en stor maskine som pakkede forsendelser ind i plastik. Det var en betroet opgave hvor 4 personer lagde materiale på i den ene ende og 4 tog fra i den anden. Hen ad foråret stoppede jeg og erfarede at jeg havde fået denne betroede opgave fordi man troede at jeg var uddannet smed?

Vicevært.

I forbindelse med min fars ansættelse som funktionær i en stor ejendomsadministration har jeg arbejdet med ejendomsservice og vicevært arbejde. Jeg har selv i forbindelse med en tjenestebolig været vicevært på Vesterbro.

Bartender.

Senere har jeg arbejdet som vikarbartender på Christian firtal, inde på Højbro plads ved Storkespringvandet i København i ca. 1 årstid og på det der nu hedder Mojo før Rådhuskroen, bag ved Københavns rådhus. Dette var en beskæftigelse som kunne kombineres med mit arbejde som lydtekniker.

Galleri.

Jeg har boet i samme bygninger som Galleri Bellavista i Vordingborg og hjulpet til med forefaldende arbejde, udstillinger, opbygning af billeddatabase og ombygninger af værksted.

Nattevagt.

Nattevagt på Amtsungdomscentret, Platangården i Vordingborg. En døgninstitution for unge adfærdsvanskelige. 4 måneder sommeren 1997. Nattevagt på Olieforureningen 2001, opmagasineringen af spildolien til den kunne køres til Kommune Kemi. dette job bestod af 15 timer i en skurvogn i døgnet, i 42 døgn.

Flyttemand.

Jeg har gennem en periode på 2 år arbejdet som vikarflyttemand for Ørslev flytteforretning. Det var adspredende i forhold til at være placeret siddende foran en computer hele tiden og så skulle jeg jo ikke betale for at gå i fitness.

Havnearbejder.

Jeg har også i perioder arbejdet som vikarhavnearbejder på Vordingborg havn, og jeg må sige at det ikke er hårdt at være havnearbejder nu om dage. Det har også som flyttemandsjobbet været ret adspredende i forhold til computerarbejdet.

Grafisk værksted.

Sideløbende har jeg hele tiden haft et mindre grafisk værksted, og produceret grafisk layout til de sammenhænge som jeg var en del af. Jeg har lavet flere "paperlines", hele firmalayouts for nystartende firmaer.

Computer.

Efter at jeg blev bidt af computeren har jeg altid haft flere af slagsen i mit arbejdsværelse/værksted. Dette gør at jeg kan "lege" med netværk og prøve ting af uden for et professionelt miljø. Endvidere gennemgå diverse certificeringsmaterialer på "prøveopstillingen".

Kundekonsulent.

I 1år ansat som kundekonsulent hos Transcom Danmark A/S. Telefonisk teknisk Service & Support af internetbrugere af privat og erhvervsmæssig art.

Madudbringning.

Tilknyttet Keisergårdens mad udbringning som chauffør og deltaget i store festarrangementer med catering.

Kok.

Arbejdede en sæson på en kro i Tisvildeleje som kok. Fra 10 formiddag til 23 om aftenen. Lavede brunch tallerkner, frokost tallerkner med 3 lune retter, sandwich, salater og varme retter a al carte om aftenen. Det var rigtig spændende. Jeg passede køkkenet sammen med en polsk opvasker. Min gennemsnits tid på et varm tallerken ud af køkkenet om aftenen var 2:33 minut!